VARAUSEHDOT

PALOPAIKAN VARAUSEHDOT

Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen.


VARAAMINEN JA MAKSU

Majoitus vuokrataan vähintään kahdeksi yöksi. Kun haluamasi majoitusajankohta pystytään varaamaan, saat maksuohjeet. Maksaa voi tilisiirrolla tai käteisellä. Varaus on vahvistettu, kun majoitus on maksettu kokonaisuudessaan.


VARAUKSEN PERUUTUS

Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Majoittajalla on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Peruutus katsotaan tehdyksi, kun kirjallinen ilmoitus on tullut majoittajalle.

Jos varaus peruutetaan vähintään 14 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan koko vuokra. Mikäli peruutus tehdään alle 14 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko vuokra. Tarkista matkavakuutuksesi kattavuus matkan peruuntumisen varalta.


LIINAVAATTEET JA PYYHKEET

Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly mökin hintaan. Liinavaatteet voi vuokrata 10€/hlö tai tuoda omat.


LOPPUSIIVOUS

Loppusiivous ei sisälly hintaan. Asiakas huolehtii loppusiivouksen itse, siivoamatta jättämisestä laskutamme jälkikäteen erikseen. Mökissä on perusvarustus talous- ja wc paperia, pesuaineita ja siivoustarvikkeita.


AVAIMET

Mökin avaimet löytyvät ovipielen avainsäilöstä. Koodi avainsäilön avaamiseen lähetetään saapumispäivänä. Avaimet palautetaan samoille paikoilleen lähtiessä. Varauksen tehnyt henkilö vastaa avaimista. On käytännöllistä säilyttää avainta avainsäilössä koko oleskelun ajan.


TAKKAPUUT

Takkapuut kuuluvat hintaan.


OLESKELU MÖKILLÄ

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15 lähtöpäivään klo 12. Tästä poikkeavista kellonajoista voidaan sopia erikseen.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty mökin sisätiloissa.


VAURIOT, PUUTTEET JA REKLAMAATIOT

Kaikki mökin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa jo oleskelun aikana majoittajalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan mökille ja/tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.


LEMMIKKIELÄIMET

Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.


Palopaikan yhteystiedot

Veli-Pekka Koskela, 0500 886 2255, vellu@svh.fi

Rentouttavaa ja viihtyisää aikaa Teuvan Parrassa!